Hotmailiniz 2GB'a Çıkarın ve Hotmail Beta'ya Sahip Olun
Yazar
Konu: Hotmailiniz 2GB'a Çıkarın ve Hotmail Beta'ya Sahip Olun Salı Haz. 17, 2008 8:20 pm
Türkiyede İlk Kez hotmailinizi 2gb a çıkarma ve hotmail in yeni verisyonuna sahip olma dökümanı forumtr de Yapılacaklar Adım 1: Bütün hotmail hesaplarınızdan çıkış yapın Adım 2: Cookielerinizi ve temporary internet fileslarınızı silin Adım 3: Bu bug sadece IE6 da çalışır. Bunu unutmayım Adım 4: Mailinize giriş yapın Adım 5: Linkteki kodu adres satırına yapıştırın ve entera basın : Link Adım 6: Alttaki 1. ci butona basın Adım 7: Ve Karşınızda Yeni Hotmail
Eğer çalışmazsa -Hotmail detaylarından dilinizi değiştirin -Ülkenizi USA yapın -Şehir : Florida Yapın -Zip Kodunu : 33027 -Dili : english Adım 7 ye kadar bu işlemi tekrarlayın.
Bu işin sonunda neye sahip oluyorsunuz ---------------------------------- • Outlooktaki gibi tut ve klasöre koy işlemini yapabiliyorsunuz • Sağ tuşla maillere cevap verebilir ve silebilirsiniz • Ve En önemlisi 2 GB mail alanınız oluyor Dökümanın bazı bölümleri mirabiliz.com dan alınmıştır.
ekran görüntüsü:
Not : Bu olayı 3 mailimde denedim 2 sinde çalıştı 1 inde çalışmadı. Sorunlar olabiliyor. Bazılarında çalışmayabilir.
Hotmailiniz 2GB'a Çıkarın ve Hotmail Beta'ya Sahip Olun