Alternatif Delikanli Nickler
*Gözlerimden okunan aşkı inkar etmem ben
*Ben seni el değmeden, gözümle de severim.
*·#·$1…tükürüLesi yüzünü özLedim ona hasretimmm…!!!
*——–ler dönekler bozuklar gereksizler ilgi alanıma girmiosunuz
*kirlenmiş hayatlarınızla benden uzak durun
*ne kuruLucak ßir hayaL ßıraktın nede yaşanacak ßir hayat
*YalanLarınLa MutLu Edeceksen DoğruLarınLa Kahret
*oLMaDıĞıM BiRi iÇiN SeViLMeKTeNSe KeNDiM oLDuĞuM iÇiN NeFReT eDiLMeYi TeRCiH eDeRiM
*Her DaLa Konupta Dönmek OLmuyor!!!
*Tak Boğazıma İpini Yada Kes Bileğimi Sensizlikle Yaşayacağıma Ölüme Gideyim Daha İyi
*…Kısacık ßir A$kTı ßu YaşadığımıZ, TatLı ßir Oyundu Oynadığımız…
*..Herkes 1 Numara İse En Sonuncusu ßenim!!!
*Hayatı korkarak ya$ıyorsan §adece izLeyeceksin…!!!
*ALayına gider demedikmi??? cefaLarı ßiz çekmedikmi??? ahh ße kanka ßizde sevmedikmi???
*pich oLup imparator oLucağına $erefLi oLup hiç oL…!!!!:
*keşke hiç olmasaydın başlamazdın bitmezdin
*Sıkıldım Artık ßu (sansürlü kelime) GönüLLerden!!!:
*Hayatın En Hüzünlü Anı, Deli Gibi Sevdigin İnsanın ßuna Hiç Degmedigini Gördügün Andır
*Ne kimseye Kendimi Tanıtmak Gißi ßir Derdim! Nede Kimsenin ßeni Tanıması Gißi ßir Lüksü Vardır!!!
*acıya müpteLa oLmanın ne aLemi war,hayatı hafifLetmek warken…!!!
*·#·$1Senin Ne Olduğun ßenim İçin Hiç Önemli Değil Sonuçta Gözlerimin Sana ßaktığı Kadarsın!!!
*ÖnemLi değiL kaç kez yeniLdiğin; önemLi oLan, kaç yeniLgiden sonra yeniden doğruLaßiLdiğin
*nokta kadar çıkar için virgüL gißi ßüküLenLer gün oLur çizgi gißi eziLirLer…!!!
*Ruh Güven Gißidir.. Çıktığı Yere ßirdaha Geri Dönmez!!!
*Keşke Her Aşk Mutlu ßitse, Keşke Her Gerçek Sevgi Layık Olanda Kalaßilse, Veya Unutmak Mümkün Olaßilse!!!
*ßilemem ßelkide O ßöyle Mutlu!!!
*Bes Para Etmez Ruhun wardı..Onuda Seytana Satmıssın…
*DağLar önümde diz çökerken kayaLara yaLvaramam…NehirLer ßana akarken ßir damLayLa uğraşamam..!!!
*Yokuşta akmayan ter inişte gözyaşına döner…
αℓ яüzgαяı Ⴣєтѕє∂є ∂αℓ кıяıℓмışтıя вιя кєяє
вυℓυтℓαяα уüкℓє∂ιм özℓємιмι; şιмşєкℓєяℓє çαктıя∂ıм ѕєνgιмι; уαğмυяℓαя уαğ∂ıя∂ıм gözуαşℓαяıмℓα; кüçüк мєℓєкℓєя göη∂єя∂ιм ѕєηι öρмєує gєℓ∂ιℓєямι
äċı äċıÿı bästırır,sü sänċıÿı
คşк кคç๓คкtคภ ç๏к к๏שคlค๓คк, ﻮöг๓єкtєภ ç๏к özlє๓єк, ﻮเt๓єкtєภ ç๏к ๒єкlє๓єк, ๔๏кยภ๓ค
YıLLardr içimde 1 çocuk ağLar,İşte hep bu yüzden ısLak gözLerim.Sende çekip gitme dayanamam yar,Öle ta$ değilim sandığın kdr..
ßugün Seni Sensiz Yaşamak a$ksa, Seni SeninLe Ya$ayacağım YarınLara kaLdırıorum a$kı….
Hayatım sana sıradan geLmesin!! ßen kendime yeterim.. Zamanla aLışmayı da bilirim!! Ama unutmayı daha öğrenemedim. . .
Tak Boynuma İpini, ya da kes biLeğimi..
En Guzel Ask Sozleri
*Martının denizi sevdiği kadar sevebilir misin ? Toprağın suyu sevdiği kadar sevebilir misin ? Leyla`nın Mecnun`u sevdiği kadar sevebilir misin? Hadi bırak butun bunlarıda, Benim seni sevdiğim kadar sen de beni sevebilir misin ?
*Hayati gözyaslarinla ödüllendirecegine gülücüklerinle cezalandir....
*Dumanımda oyoktu sigarayı bıraktım kadehimde oyoktu içkiyi bıraktım rüyalarımda oyoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayıbıraktım
*Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi..
*Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye..
*Küçüktüm, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna ölmedi dediler, Öldüm, iş işten geçti, dediler...
*Yalnızım, yalnızlığım beni dinlemekte, yalanda olsa ne varki bu şarkıyı söylemekte, yalanda olsa içimden bir bulut akıp geçiyor, yalanda olsa MUTLUYUM bu bana YeTeR
*Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.
*Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GüneşIm Desem Güneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gülüm Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim Çünkü Bu Can Seninle Yaşıyor..
Acili ve Duygulu Nickler
Olmasa mektubun..yasdıkların olmasa..kim inanır senle ayrıldığımısa...
sanma unutulur... kalp ağrısı zamanla....herşeyi unutarak...yaşanır sanma...
neydi bi arada tutan şey ikimizi...birleştiren şey.. ellerimizi...
bırak bana anlatma...imkansız sevgimizi...sevmek birşeyi...göze almaktı..
harcanmış zamanlar yeniden yaşanmaski...geç kaldıktan sonra...arama boşunaa....
merak ediyorum...ne yapacaksın...benden sonraki o alaycı gözlerin..eğlenerek bakacak mı başkasına aklın bendeyken hala...
bu yüzün arkasında saklıdır başka bir ben...derdini söylemeyen,kendini boğmuş bir ben...
gitmessen sana dokunurum sahiplenirim seni..sana aşkı yaşatırım.daha küçük aşklara katlanamazsın benle ölürsün..
elimi birden tutmaz oldu nasıl diye çırpınırken beni bi anda sevmez oldu..bi an bile ayrılmasken..şimdi görmek hayal oldu...
bırakıp gittiğin kalbinse elbet birgün geri döneceksin...
sadece onları sevmei sevdim..hepsini onlarsız yaşadım da..bir seni sensiz yaşayamıorm..bu aşkı tek kalpte taşıyamıorum..sana yemin güzel gözlüm..bir tek seni sevdim..we seni severek ölücem..elweda birtanem..
Af Nickleri,Affettirme Msn Yazilari
YeRi GeLMi$ aClYaDa GüLMü$SeM , SaNa oLaN SeVDaMDaNDlR BiLeSiN . . .
Bعn SعviLmعyعn ADAM tamammı.
bعn ©عZaLı tamamdır...
TakLitLعrimdعn Sakınmayın Çünkü Bana uLaşamıcanıs İçin Ancaq OnLarLa Yعtinirsinizz!!!=))
']['®íBµ]\\\\[ ¢Ø©µgµ
suskunluğum asaletimdir...her lafa verilecek bir cevabım var ama ; lafa bakarım laf mı diye ; bir de söyleyene bakarım adam mı diye...
şimdi daha iyi anlıyorum ki,nefes almak değilmiş,yaşamak.ateşlerde yanmak gibi bişey,seni severken sensiz olmak...
herkesin üç kişiliği vardır;ortaya çıkardığı,sahip olduğu,sahip olduğunu sandığı...
insanlar gelmeleriyle yalnızlıklarını dağıtanları severler,gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara aşık olurlar...
aşk, seven için ızdırap,sevilen için gururdur.karşılıklı sevenler için saadet, sevipte sevilmeyenler içinse; ö l ü m d ü r ...
sen beni,benim seni sevdiğim kadar sevseydin;benim seni senin beni sevdiğin kadar sevdiğimi a n l a r d ı n ...
ne ses , ne nefes , ne de rüzgar bağışlar seni, dönüp sırtını giderken, söyle kim kaşılar seni !!!
birgün karşılaşırsak ayrıldığımız yerde, eller gibi davranıp görmemezlikten gelme...
aşık olup acı çekeceğime, nezle olur burnumu çekerim daha iyi...
gülü gülene,sevgiyi bilene, nefreti hakedene,kalbi taşıyabilene vermeli...
seni seviyorum diyen dillere değil,senin için ağlayan gözlere inan...
Aldatilan Kisi Nickleri
sanki dağlar yıkıldı üstüme çöktü dünya o an ölmek istedim sevmiyorum dedin yaa sensizliğin korkusu içime doldu birden dağ gibi hayallerim devrildi yüreğimden.
-unut demek çok kolay gel de bana sor bir de sanki sevdan kanınla yazılmış yüreğimde
-düşündükçe seni çıldıracağım boşuna sevmişim değmezmiş sana
-sensiz ben nefes alamam buralarda hiç duramam tek başıma yalnız kalamam senin kokunu özlerim hep yolunu gözlerim götür beni gittiğin yere.
-ilk ve son aşkım sen olacaksın bana ne başkasından aman kalsın öyle tut ki ellerimi sımsıkı sarıl bana hiç kimse ayıramasın
-rüzgar aşkını kucağına alsa dağları tepeleri aşsa saçlarına ulaşsa..
-göremedim gerçek yüzünü kandım yalanlarına unut onu kalbim boş ver
-kapatmıştım kalbimin kapılarını ama sen geldin araladın bıkmıştım bu zalim yalan hayattan beni sen hayata bağladın
-geçiyor günler yine benden habersiz resmini aldım karşıma ağlıyorum sessiz sessiz
-neredeydin bugüne dek beni bulmadın oysa ben seni hep aradım..
-yanacağımı bile bile gittim kor ateşlere ama korkma senin yakmaya gücün yetmez çünkü sen aşk nedir bilmiyorsun ki!
-hayat bir oyunsa ben de yönetmenim istediğime rol istediğime yol veririm
-biraz daha bakarsın alemlere akarsın ama yerime bi allahım kulunu asla koyamassın
-liseli ağlamaz sil gözyaşlarını zaten ağlasanda kimse anlamaz
-Zalimsin Ama Lazımsın Bana,Hainsin Ama Zaafımsın Anla...!
-dön çarem el gibi uzak durma dokunur gururuma bu yabancı hallerin
-herkes kendi maskesiyle dolaşır oldu yanıbaşımda tanımaz oldum yüzleri ve keşkelerle avunur oldum.
-kusursuz bir aşktı benim sana büyüttüğüm sen ne yaşadın bilmiyorum
-rüzgarı hissediyorum tıpkı seninle sensizliği hissettiğim gibi
-aşkınla sarhoş beni içkiyle beni sevginle yak beni hasretinle değil kalbinle sev beni dilinle değil
Anlamli Duygusal Nickleri
???yerimde olmak istemezdin düşün nasıl üzüldüğümü???.....
gecelerce=ağladım=gözyaşımı=sa kladım=seni=çok=sevs im=anla=hayatımı=harcadım
{===}şu kısacık ömrüm sana değmezmişş{===}
sanki..dağlar..yıkıldı..üstüme ..çöktü..dünya..o..a n..ölemk..istedin..sevmiyorum. .dedin..yha
{{{{{ÖlMeLi yaDa gErİ DöNmElİsİnNnNn}}}}}
LJLJLJunuttum seni ben günahlar boynunaLJLJLJ
////HARCANIRIM UĞRUNA ALDIRMADAN ZAMANA DİYEMEM DİLİM VARMAZ DİYEMEM ELVEDA////
gÜlÜŞüN maSuMiYeTtir baKıŞıN ÖlüMüM bEnDeN UZaKlAşMa öLüMüM GiDiŞiNdİr
Arabesk Damar Msn Nickler
~ ηє уαяıη υмяυм∂α,ηє ∂є ∂üη ~
ѕözℓєяιη вüуüк, уüяєgιη кüçüк..уαηℓιѕℓαяıη çσк, ∂σgяυℓαяıη уσк.кєη∂ιηє göяє ѕαηѕℓι, вαηα göяє zαναℓℓι!!(No Commet!)
•ßєи уσℓυмυ ѕєçтιм уα ѕєи уα öℓüм ..•
ѕєиι ѕєν∂ιğιм кα∂αя нιç кιмѕєуι ѕєνмιуσяυм...
ѕση вι кєѕ уιηє σηα gι∂ι¢єм ѕση вι кєz ∂υ∂αğıηı öρü¢єм нαуαтıм νυя кαℓвιм....
Ўεмįήįm Ў£мįή DãмãяLãяıмdãkį Kãή Cãήlм ôLگµή.. گεndεή ßã$kãگıήı گ£v£яگ£m ßµ Cãή ßãήã Hãяãм ôLىµή...
∂üşмαη кєℓιмєѕιηιη αηℓαмιηι αякα∂αş ѕιƒαтιηι тαşιуαηℓαя∂αη öğяєη∂ιм...!
ѕєяѕєяιℓιк мι ؟ üѕтüмüzє уσк. ѕєνgιмι ؟ öℓüмüηє. αşк мı ؟ єη güzєℓιηє. ιçмєк мι ؟ αѕℓα. кανgα мı ؟ αтαяα αтαя, ѕαтıяα ѕαтıя..!
๓єтαllicα вι gяυq αуภเ zα๓αn∂α вi тαяzdıя!...
нαуαтı öℓє вιя уαşαкι нαуαт ѕєηι кıѕкαηѕıη öℓє вιя ѕєωкι öℓüм ѕαηα α¢ıѕıη...
αяα∂ιğιη_şєуιη_∂єğєяι_αяαякєη_ νєя∂ιğιη_∂єğєя_к α∂α∂ ιя...
gι∂є¢єgιη уєяℓєяєєє αℓ вєηι∂є göтüя ѕєηѕιz нαуαт вєηιм ιçιη вιя öмüя..
вιя ∂ιℓєк αgα¢ı σℓѕαу∂ı єgєя ∂ιℓєğιмι кαℓємℓє ∂єğιℓ кαℓвιм∂єη αкαη кαηℓαяℓα αℓℓαнιм вιzι αуιямα уαzαя∂ιм...
gυη gє¢єя нєя ѕєу вıтєя αмα ѕєη вıтмєѕѕıη...
ßu qözyaşlarımla gidecekse Cennete birileri... ßen Hıçkırıklarımı Helal Ettim Bile!!
Şehre lacivert gibi yapıştı yağmur!!
Dertlerimle başBaşayım.
KİM SEVDİ SENİ BNİM KDR istemem selamını artık yanlızım...
Pişmanım Herkezi İnsan Sanıpta Saçmaladım...
Ne İstediğimi ßulamadım Hala ßi Yanım Çek ßi Yanım Kal Der...
ßıktım Herşeyden SEnin Yüzünden Kahretsin....
4 duvar arası bana mesken.....
Yalnızım ßak Anladım Sevgiye Aç Sevgiye Muthaç.
SAna BENden bir söz kim sevdi seni bnm kdr...