By_NetßöCüqü BiLgİ PAYlAsIm SİTesİNe HOS GELDİNİZ!! |
|
| büDhün msn nickLéri ßu ßaşLıa. x) | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
yamR* calışkan üye
Mesaj Sayısı : 59 Nerden : t0m''n qaLphündHnn. ! Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: büDhün msn nickLéri ßu ßaşLıa. x) Paz Haz. 29, 2008 1:15 pm | |
| | |
| | | yamR* calışkan üye
| | | | yamR* calışkan üye
| Konu: Geri: büDhün msn nickLéri ßu ßaşLıa. x) Paz Haz. 29, 2008 1:18 pm | |
| Siz sakın garantisi oLmayan ßi mutLuLuk için kaLıcı şeyLeri yok etmeyin..
>.< Duvarlardan sıkıldım dünyayı solumam lazım. . .
" HaLa Küçük ßir Kız Çocuğuyum " HaLa Yüksék Sésé KırıLır, HaLa KoLumu Sértçé Tutarsan AğLarım ßana PahaLı ŞéyLér ALma ELma Şékériné ßayıLırım Né OLur Tut ELLérimi YaLnızLıktan Korkarım Çok Canım Acıyor SöyLé Géçér Mi? Né Kadar ßüyüméLiyim ? Uyusam ßitér Mi? ßu GözyaşLarı ßaLıkLara Yétér Mi? Küçük Dünyam ßu Sarsıntıya Dirénir Mi?
" Sensiz kaLmak faLan umrumda sanma saKın Bundan öncede sensizdim yoK öLe bi sıKıntım
qözlerine baktıqımda Dipsiz Kuyu... düşücek Gibi Oluorum..! boğuLuyorum... Hani Farklıydın? Sana Diyimmi bişey..?
Sende Aynısın..!
sen sen ol, herkesin şerefsizce yaşadığı bu dünyada sende şerefsizce yaşıyorsan, adiliğine boncuk tak ki ;
NAZAR DEĞMESİN .. | |
| | | yamR* calışkan üye
| Konu: Geri: büDhün msn nickLéri ßu ßaşLıa. x) Paz Haz. 29, 2008 1:19 pm | |
| we şimdi hesapLaşma zmanıı.. ...korku ...acı ...öfke
benim... yoksa hiç bitmeyecek ! yoksa hiç qeçmeyecek !
YaqmurLu bir qünde uyandım her şeye Yaqarken anLatıLdıı çoqu hikaye İçim yanarken yaLanlar içinde Yaqan kar oLsa biLe nafiLe Yaqmur bile aqLadı benimLe Dedim bakmam artık ben o yüzLere Dedi derdin insanken nafile
yokLuk içindeyim bu ewde içimde fırtınaLar kopuyor ama nafiLee.. inancım kaLmadı artık bu hikayede kanadı kırıLan bir meLek qbiyim yarın öLeceqim beLkide
KayboLsam, sakLansam da ben İsimsiz sokakLardaa.... Unutsam tüm masaLLarı Karışsam meydanLara..
| |
| | | yamR* calışkan üye
| Konu: Geri: büDhün msn nickLéri ßu ßaşLıa. x) Paz Haz. 29, 2008 1:23 pm | |
| Bir küçük resim yarattım ben senle doldurduğum Kamaştığım varlığın sinsi girdi koynuma Aç, gözün açık olsun bu kez yakala resmimi İndirdim yetişkinliğimi oyun alanına Şu ay kor olur bakmasam, yansıtan tek gecemi Mutsuzum yine bozdurmuşken hayalimi.
+[ bu yeniden başlamasından korktuğum kaçıncı sondu. ]+
Bir küçük hayat resmidir ya avucumda büyüttüğüm Sen dönüp kaçarken biLe kanar eLLerim.
Hayallerin gölgesiyle bilmediğim bir yolda yürüyorum Yalnızlığın kıyısında kaybolmaktan korkuyorum.
Sana doğruydu bütün hayallerim Unutmamın yolu yok. Kime sorduysam geçer, unut dedi Masalların sonu yok. | |
| | | yamR* calışkan üye
| Konu: Geri: büDhün msn nickLéri ßu ßaşLıa. x) Paz Haz. 29, 2008 1:23 pm | |
| Çünkü senİ Sevmeye, görmeye gücüm yok benİm Basİt bİr cümleden İbaretİm Senİ unutmaya çok İsteklİydİm Beceremedim.. ѕαнııı кαç кσρуαуıѕѕ вıѕѕ ؟ αуηı вє∂єη ιçιη∂є кαç ƒαякℓı яυн нαℓιηι αуηı αη∂α уαşαуıρ, кαç ƒαякℓı кιşιℓιğє вüяüηєвιℓισяυѕѕ? вυ кιşιℓιкℓєя∂єη нαηqιѕιι вιzιѕѕ ؟؟ нαηqιιѕι ƒσтσкσσριιмιιѕ? | |
| | | | büDhün msn nickLéri ßu ßaşLıa. x) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|